Tuesday, July 13, 2010

Nazri Aziz Melabelkan Perkasa Sebagai Rasis


Share/Bookmark Menteri di Jabatan Perdana Menteri ini melabelkan NGO Melayu iaitu Perkasa sebagai rasis. Apa lagi laa masalah menteri ni...dulu beliau pernah melabelkan Tun Mahathir juga sebagai rasis dan dia jugalah yang cukup kuat menghentam Tun Mahathir sewaktu pemerintahan Pak Lah.

Tetapi apabila bangsa lain menubuhkan berbagai pertubuhan untuk menuntut hak yang bukan hak mereka di negara ini tidak pula beliau melabelkan mereka-mereka ini sebagai rasis...pelik betul melayu sorang  ni ?????

Dah la biasiswa JPA beliau yang buka 45% kepada bangsa lain dengan tiba-tiba jerk....bila ada pertubuhan melayu yang cuba bangkit dilabelnya rasis pulak...nak harapkan beliau...ermm harapkan pagar ..pagar makan padi........

Sudahlah Pas terpaksa melacurkan sejarah bangsa demi mencari sesuap nasi dalam politik negara. PKR lagi tak boleh nak harap...dan ditambah pulak oleh  pak menteri yang dalam UMNO ni pun sama nak menyibuk merosakkan org melayu..yang rugi adalah Melayu sendiri.

Agaknya mungkin dah lama sangat menyepi dan takder isu2 hangat...akhbar dan media massa pun tak beri perhatian pada beliau maka kene laa cari strategi nak naikkan nama kembali dengan isu yang nak sakitkan hati melayu.....
Share/Bookmark

4 comments:

AbuHakeem said...

kemudian rakyat akan sedar permainan kotor demokrasi yang bertunjangkan ideologi THH...

harap2 akan bangkit lah Pejuang sejati Islam.

InsyaAllah.

-abuhakeem-

ManSaari said...

Nazri Nyanyok.

walimaya said...

bro saari selamber jer hahahahahaa

hafszach said...

•SEJARAH TELAH MEMBUKTIKAN BAHAWA UMNO BERSEKONGKOL DGN YAHUDI SEJAK ZAMAN SEBELUM KEMERDEKAAN NEGARA LAGI…

Bila UMNO kata mereka yg memperjuangkan kemerdekaan tanah air kita ini.. maka hampir 80% golongan muda dan golongan cerdik pandai dari kalangan bangsa melayu akan bangun berdiri meminta bukti serta fakta yg kukuh siapa dia manusia2 dlm UMNO yg mempertahanankan tanah air kita dahulu..

Orang UMNO mana yg mengangkat senjata menentang penjajah..?? orang UMNO mana yg terpaksa melarikan diri ke dlm hutan dgn meninggalkan anak, isteri / suami semata2 kerana diburu oleh tentera2 british kerana dituduh sbg komunis dan gerakan2 berhaluan kiri..

Tun Mahathir dan Tunku Bedol Raman Kat mana masa tu..??
dibawah naungan British bukan..??
menjadi anak emas Britishkan..!!

Knp para pemimpin melayu yg menentang British ditangkap di bawah ISA, dibunuh dan diburu sehingga ke dlm hutan..??

Siapa yg menjadi dalang dan tali barut British serta pemberi maklumat risikan kpd pihak British tentang gerakan2 pejuang melayu tersebut sehinggakan mereka semua dijejaki dan ditangkap oleh british… ??

Golongan yg menjadi " BARUA " British inilah yg pada waktu dan ketika ini dgn tidak berasa segan silu mengatakan bahawa mereka semualah yg berjuang menuntut kemerdekaan..

Wahai sekalian Mahluk UMNO kalau kalian semua bodoh jangan pula cuba nak memperbodohkan org lain terlebih2 lagi golongan generasi muda melayu..

Semua org tahu yg UMNO ini dululah yg menjadi kakitangan serta mata telinga British dan bekerja dgn kerajaan British untuk mentadbir Malaya..

Huhu..!! kalau dgn Puak2 tak berpelajaran serta sengal bolehlah nak temberang….

Semua org tahu bahawasanya,Orang2 UMNO nilah dahulunya yg mengampu pihak British serta menghasut dan merendah2kan org melayu dgn hasutan yang cukup popular pada masa itu..

” Macam mana org melayu nak perintah negara sendiri kalau nak buat Jarum sebatang pun tak tahu ”

Justeru itu UMNO dgn redha menerima pakai Perlembagaan Negara ciptaan Sir Load Reid ( seorang Yahudi ) hingga ke hari ini dan membakulsampahkan hukum Allah.. - bukti nyata UMNO bersekongkol dgn musuh Allah.

Ketika British memperkenalkan konsep ” Jus Soli ” iaitu menerima dan mengiktiraf semua bangsa yg berada di Malaya ketika itu sebagai warga negara malaysia ( cina dan india ). Siapakah yg bersetuju dgn agenda yahudi tersebut..?? bukankah tangan2 UMNO yang menyambutnya dgn redha..?? walaupun ketika itu semua ulama` yg bercita-cita mendirikan daulah islamiah dalam negara kita menentang agenda Yahudi tersebut..?? Apakah UMNo masih nak menafikan segala kedurjanaan mereka ketika itu..

Tunggulah di makamah Allah dipadang Mahsyar nanti dan saksikan lah bagaimana Allah membentangkan segala2nya berhubung tentang peranan UMNO bersama2 Yahudi dan Nasara bersepakat merencanakan penubuhan negara proxy yahudi di Malaysia ini.

Kami merayu kepada sekelian Penyokong serta Ahli UMNO yang kononnya drpd golongan cerdik pandai melayu, silalah Tuan2 dan Puan2 senaraikan beberapa nama2 Para pejuang UMNO yg telah ditangkap serta dipenjara oleh pihak British dan telah menggadaikan nyawa mereka demi mempertahankan kesucian Agama dan Maruah bangsa Melayu..

Sila nafikan bahawa org yang merangka serta menulis Perlembagaan Negara Malaysia ( Sir Load Reid ) Bukan seorang Yahudi Laknatullah.. sehinggakan dalam frasa2 terakhir Perlembagaan Negara Yahudi sendiri menulis ” Bahawasanya selepas ini tiada sebarang Undang2, akta mahupun peraturan baharu yang boleh mengatasi segala Undang2 yang telah termaktub di dalam perlembagaan Negara baru Malaysia yang merdeka lagi berdaulat.

* Dengan termatrinya frasa2 terakhir tersebut maka segala hukum Allah telah dipijak2 serta diinjak2 di bawah telapak kaki yahudi Laknatulullah hanya dgn kita berpegang kepada Perlembagaan Negara ciptaan yahudi tersebut.
Sila cabar fakta dan sahutlah cabaran Aku wahai panglima dan srikandi ketuanan sekular UMNO..??